mei 2020

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Pubquiz bij Sportplein

De Pubquiz bij Sportplein is een Triviantquiz die bestaat uit +/- 8 rondes met vragen, muziekfragmenten, foto’s van o.a. beroemdheden en nog veel meer. Meespelen is al mogelijk vanaf 4 personen (tot maximaal 7). Het is natuurlijk gezellig om samen met je vrienden, kennissen, teamgenoten of collega’s een team te vormen.

Opgave is verplicht, deelname € 3,00 p.p. (max 7 pers. per team).  

 

Terugkerende Evenementen

Jaarlijks worden er diverse evenementen georganiseerd binnen het Indoorcentrum. Dit varieert van muziekevenementen tot beurzen en daarnaast uiteraard een hoop sportevenementen.  

 

Stichting Sport- en Evenementenhallen is één van de partijen die veel evenementen organiseert in en rondom het Indoorcentrum. Het leuke hiervan is dat deze evenementen jaarlijks terugkeren, waardoor de naamsbekendheid groter wordt. Daarnaast is de stichting hierdoor in de gelegenheid om jaarlijks terugkerende evenementen aan te passen naar de wensen van bezoekers/deelnemers.  

 

Voor u een aantal evenementen op een rijtje: 

Sportplein Veendam Open Darts

Het “Veendam Open Darts” is een jaarlijks terugkerend evenement. De naam verklapt al een hele hoop, het betreft namelijk een darttoernooi. Sinds 2013 vindt het “Veendam Open Darts” plaats in de SorghvliethalDe datum van het evenement wil nog wel eens wijzigen, echter vindt het evenement in de lente rond april/mei plaats. Het evenement trekt tussen de 100 en 150 deelnemers waaronder voornamelijk regionale darters, maar ook landelijke toppers! 

Zechtstein Stratenvolleybal Toernooi

Het stratenvolleybal in Veendam kent een lange geschiedenis. In een ver verleden werd het Stratenvolleybal jaarlijks georganiseerd in de maand oktober. Er werd één hele week lang gevolleybald in 3 zalen door meer dan 100 teams! Het evenement is destijds als het ware uit haar voegen gebarsten. De organisatie bestond uit veel vrijwilligers die de kar moesten trekken, op een gegeven moment is er voor gekozen hier mee te stoppen. 

 

Enkele jaren later heeft Stichting Sport- en Evenementenhallen Veendam het Stratenvolleybal Toernooi nieuw leven in geblazen. Ook de opzet is iets anders dan voorheen. Er is gekozen om het evenement op 2 vrijdagavonden in de maand mei plaats te laten vinden. Daarnaast stellen straten, maar ook wijken, verengingen, bedrijven, vriendengroepen etc. een team samen, om de strijd aan te gaan voor die felbegeerde titel! 

 

Sportiviteit & Gezelligheid 

 

Volleyballen, sportiviteit en gezelligheid zijn de sleutelwoorden die de lading in z’n geheel dekt. Want naast het volleyballen is er ook tijd voor een hoop gezelligheid. Jaarlijks wordt ter afsluiting een feest met live muziek georganiseerd voor alle deelnemers en aanhang.  

Het Zechstein Stratenvolleybal Toernooi heeft alweer 6 edities achter de rug, en vindt ook in 2019 weer plaats! De ervaring leert dat er +/- 250 deelnemers meedoen, verdeelt over 30 teams.